Vândut de agroland.ro
Utilizare peleți aromatizați pentru grătar Grătar cu cărbuni: După ce jarul este bine format, așezați carnea, legumele sau peștele pe grătar. Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie pentru afumat sau într-un recipient din aluminiu și așezați-l în interiorul grătarului. Închideți capacul. În aproximativ 7–8 minute, se va produce un fum dens care va conferi alimentelor o aromă deosebită. Grătar cu gaz: Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie pentru afumat sau într-un recipient din aluminiu și plasați-l în interiorul grătarului sau pe un arzător lateral. Închideți capacul. După circa 5 minute, fumul rezultat va începe să aromatizeze carnea, legumele sau peștele. Grătar cu afumătoare (Smoker): Împrăștiați peleții direct peste cărbunii aprinși din focar. Fumul produs va circula prin camera de gătire, pătrunzând în alimente și oferindu-le un gust intens și savuros. ATENȚIE! A se păstra într-un loc uscat, ferit de soare și îngheț. Se utilizează exclusiv pentru aromatizarea fumului în procesul de gătire. Nu este destinat utilizării ca și combustibil pentru încălzire. Produs necomestibil. Nu adăugați alte substanțe, uleiuri sau lichide peste peleți....
PreÈ›:
Vânzător: Agroland.ro
Brand: N/a